Logo
PO-PÁ 10:00 - 17:00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.03.2021
Proměna (brand-repositioning) na Svět-Diet
Ano. Jsme to stále my. Vaše oblíbené brněnské "ketocentrum". Na Hrnčířské se s vámi setkáváme od r. 2015 a na Hybešové od r. 2018. Do března 2021 jen ... číst celé
07.03.2021
Nově v sortimentu: KetoMix - česká proteinová dieta
Nemyslíme, že byste ji neznali! Žádná škodlivá éčka. Žádný přidaný glutamát. Naprosto luxusní proteinové sušenky a káva s vlákninou na podporu hubnutí... číst celé
07.03.2021
Nově v sortimentu: KetoFit - česká proteinová dieta
Vyvinuto přímo pro ženy! Vynikající semínkový chléb, low carb pizza corpus nebo delikátní džemy se 100% obsahem ovoce a nejmenším množstvím sacharidů ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu www.svet-diet.cz

  1. Společnost fitPROfit s.r.o., se sídlem Hrnčířská 573/6, 602 00 Brno, IČ 29194466, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 64712 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve svém e-shopu www.svet-diet.cz ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • Identifikační údaje, které zahrnují zejména: jméno, příjmení, adresu, telefonní číslo, příp. IČ, DIČ.
    • Kontaktní údaje, které zahrnují zejména: e-mailovou adresu, telefonní číslo, doručovací adresu, fakturační adresu.
    • Údaje o nákupu, zejména: podrobnosti týkající se zpracování objednávky (číslo objednávky, částka k úhradě, předmět objednávky, způsob doručení objednávky, způsob uhrazení objednávky, záznamy o platbách).
    • Bezpečnostní a informační údaje, zejména: Vaše přihlašovací údaje, identifikační údaje, uživatelské jméno a heslo, údaje o zařízení, ze kterého si náš web prohlížíte, IP adresu, typ a verzi prohlížeče.
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Kontaktní údaje správce jsou: Svět Diet, Hrnčířská 573/6, 602 00 Brno, e-mail: info@svet-diet.cz, telefon: 733 255 733. 
  4. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  5. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  6. Zpracování osobních údajů je prováděno společností fitPROfit s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín.

      Poskytování produktů a služeb nevyžaduje předávání údajů ke zpracování mimo EU.

  7. Příjemci a zpracovatelé osobních údajů jsou také: 
    • Orgány veřejné moci (plnění zákonných povinností)
    • EKONZAP s.r.o., se sídlem Cihlářská 1021/15, 602 00 Brno (plnění zákonných povinností)

  8. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: info@svet-diet.cz.
  9. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.svet-diet.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  10. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně 1x za 14 dní.
Hybešova 49, Brno
Konzultační centrum, prodejna, výdejní místo e-shopu
Svět Diet I.
Kontaktní telefon: 733 255 733
Otevírací doba: Po-Pá 10:00 - 17:00 hod.
Hrnčířská 6, Brno
Prodejna, výdejní místo e-shopu, výdejní a podací místo Zásilkovna
Svět Diet II.
kontaktní telefon: 733 133 171
Otevírací doba: Po 9-18, út 9-17, st 9-18, čt 9-17, pá 9-13 hod.
Kontakty
Logo
www.svet-diet.cz
PO-PÁ 10:00 - 17:00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.